dimarts, 18 de maig del 2010

químics.cat

És la pàgina web del Col•legi de Química de Catalunya (CQC) i l’Associació de Químics de Catalunya (AQC).


El Col•legi i l'Associació de Químics de Catalunya editen la revista Noticies per a Químics (NPQ), mitjà important per a la difusió de les seves activitats i de les opinions sobre una gran quantitat de temes. Tothom pot enviar-hi les seves publicacions ja siguin professionals o de temes culturals.

Química e Industria, és la revista i l’òrgan oficial del Consejo General de Colegios de Químicos i de la ANQUE per divulgar les seves activitats. Està oberta també a les col•laboracions tècniques i científiques dels professionals de la química. Cada mes està dedicat a un tema monogràfic.

Aquestes dues publicacions de característiques diferents les reben tots els col•legiats/associats del CQC o AQC que són les dues organitzacions bàsiques dels Doctors i Llicenciats en Química de Catalunya, aquestes organitzacions també acullen altres titulacions universitàries (Bioquímica, Ciència i Tecnologia dels aliments, Ciències Ambientals, Enginyeria Química, i Enologia) de nova creació fins al moment de la creació dels seus propis col•legis.

Aquestes dues organitzacions ofereixen una sèrie de serveis que són d'interès en determinats moments de la vida del professional. El Col•legi defensa els interessos professionals davant les diferents administracions, i vetlla l'activitat dels seus professionals per tal que aquesta s'adeqüi als interessos de la societat d'acord amb el Codi Deontològic dels Químics.

A més a més en aquesta web es poden trobar moltes altres eines d’interès com una borsa de treball, seccions tècniques, legislació, serveis professionals, activitats, aula virtual, noticiari…
Teniu les dues imatges amb les últimes publicacions editades que podeu consultar gratuïtament.

Així que us convido a tots a que la visiteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada