dimarts, 4 de maig del 2010

Cazadores de mitos


Cada setmana els experts en efectes especials, Adam Savage i Jaime Hyneman, accepten com a desafiament 3 mites para posar a proba amb ciència moderna i demostrar si són ficció o realitat en el programa de televisió “Cazadores de mitos”. Segurament tots n’haureu vist algun fragment i realment fan experiments molt interessants.

L’equip d’aquest programa esta format per:

- Adam Savage
Té una llarga carrera i actualment també ensenya construcció avançada de models en el Departament disseny industrial de la Acadèmia de San Francisco. A més a més, encara troba temps per dedicar-se a l’escultura. Co-presentador.

- Jamie Hyneman
Especialista en supervivència salvatge, capità de vaixell, bussejador, lingüista, entrenador d’animals, mecànic i cuiner, aquestes només són algunes de les seves habilitats. També té varies patents i és membre del sindicat d’actors, “Screen Actors Guild”. Actualment a part del programa continua en la seva empresa “M5 Industries” que s’encarrega principalment a desenvolupar tecnologia punta per altres industries. Co-presentador.

- Tory Belleci
Desprès d’estudiar per formar part de la industria cinematogràfica , va escriure i dirigir els seus propis curtmetratges. El 2003 va entrar a formar part de l’equip del programa entre bastidors i ara ja forma part de l’equip de construcció del programa.

- Grant Imahara
Graduat en enginyeria electrònica, és especialista en aquest camp i en control de radio Grant Imahara, ha treballat en nombroses industries d’efectes especials, col•laborant en nombroses pel•lícules famoses (Matrix, Jurasic Parck…). Autor del llibre “Kickin' Bot: An Illustrated Guide to Building Combat Robots” i del seu robot, "Deadblow" guanyador del campionat de l’empresa BattleBots.

- Kari Byron
Es va posar en contacte amb els caçadors de mites quan va començar a treballar en la empresa “M5 Industries” desprès d’entrar en el món de la construcció de models i prototips de joguets gracies a les seves habilitats en escultura i l’autoexigència. Abans però s’havia format a la Universitat Estatal de San Francisco i havia viatjat per tot el món exercint de pintora i escultora. Des de petita ja realitzava experiments amb nines i fins i tota amb la seva germana petita, per sort els seus pares evitaven alguns dels experiments.

Si voleu saber més coses sobre ells o de la feina que fan podeu visitar la seva web on també es poden veure els episodis del programa, conèixer nous experiments, jugar, i una infinitat més de coses.

Aquí us deixo una demostració:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada