dilluns, 17 de maig del 2010

Dia Internacional d'Internet


Avui es celebra el dia Internacional d'Internet amb la finalitat de donar a conèixer les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per millor el nivell de vida dels pobles i les persones.

Aquesta celebració neix de la iniciativa de la Asociación de Usuarios de Internet , aquesta ja és la sisena edició. El 27 de març de 2006, les Nacions Unides van aprovar designar el 17 de maig com a Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació compartint els mateixos objectius que el Dia de Internet.

El Dia d'Internet dona la oportunitat d'impulsar i afavorir l’accés a la Societat de la Informació dels no-connectats i dels discapacitats. La organització es basa en quatre pilars fonamentals: la Asociación de Usuarios de Internet com a Oficina Técnica que coordina i planifica; el Comité de Impulso (Administracions, asociacions, federacions, universitats, col•legis, sindicats, partits politics...); els Promotores (organitzant actes i activitats) i els Comunicadors (difusió). Tots ells comparteixen un espai en la Societat de la Informació per tenir així una idea global del projecte i una visió personalitzada en funció dels diferents criteris.

És molt important que la societat en general coneixi el que ens ofereixen les telecomunicacions, així com les opcions que tenim per promoure la nostra llengua. Totes les llengües haurien d'estar presents a Internet per tal d'arribar a moltes més persones i també és una manera de que no es perdin!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada